Årets KUL företag på Limhamn!

KUL= Kundservice | Utbud | Lokalt Engagemang

Varje år nomineras alla våra medlemsföretag till tävlingen om vem som blir årets KUL.

Se alla medlemsföretag här!

Det är ni, konsumenter och boende som röstar fram vem som tar hem det hedervärda priset, som årets KUL företag på Limhamn! Rösta på det företag som du anser har bäst kundservice, utbud och lokalt engagemang på Limhamn.

RÖSTA på Årets KUL 2020 & VINN presentkort!

Var med och utse vilket företag som blir årets KUL på Limhamn 2020. Lägg din röst på det företag som du anser har bäst kundservice, utbud och lokalt engagemang. Årets KUL kommer i år att vara helt digital och röstningen sker genom mail och sms.

Tävlingen pågår från den 16 november t o m den 26 november. Företaget med flest röster utses till årets KUL på Limhamn och dessutom så drar vi en vinnare bland dem som röstat på det vinnande företaget. Priset du kan vinna är Limhamnsjulklappen – fylld med fina presentkort från butiker och restauranger på Limhamn.

Tävla/rösta såhär:

  • Beskriv kort varför just din kandidat till Årets KUL ska få priset.
  • Skriv ditt namn och telefonnummer.
  • Maila allt till rolf@polimhamn.se eller sms:a till 070-642 49 14 senast 26 November kl. 24.00.

VINNARE av årets KUL-företag och vem som vinner Limhamnsjulklappen presenteras 27 November på våra sociala medier, Facebook och Instagram.

PRISUTDELNING sker hos det vinnande företaget LÖRDAG 28 november kl. 12.00. Vinnaren av årets KUL -företag får då en emaljskylt och vinnaren av nomineringstävlingen får Limhamnsjulklappen.

Välkommen att tävla!

Vinnare 2020:

Utses 28 november

Tidigare vinnare:

Samarbetspartner

sydsvenskans logotyp